Návrh riešenia - plán



Legenda:

PH - parkovanie hostia
C - cesta
Pz - parkovanie zamestnanci

Komentáre

  1. Malo by sa tiež upozorniť na výjazd z areálu - výjazd "do prava" a otočenie pred areálom Poľany je viac menej bezproblémový a plynulý, taktiež sa týmto výjazdom neporušujú dopravné predpisy

    Ďalšia vec je vjazd do areálu - keďže odbočovaním "do ľava" smerom do mesta sa opäť porušujú predpisy a je taktiež rizikové z dôvodu neexistencie dvoch pruhov pred vchodom do školy - toto by bolo potrebné riešiť asi buď komplexnou zmenou vodorovneho dopravného značenia (čiar na ceste) alebo alternatívnym vchodom do areálu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)
      ak je odbočovanie do mesta proti predpisom, tak je potom proti predpisom aj odbočovať doľava pre tých, ktorí prichádzajú zo smeru od Opatovej a chcú vstúpiť do areálu školy. To by potom znamenalo, že takíto šoféri by sa museli ísť otočiť niekde do mesta.

      Odstrániť
    2. Otočiť sa dá pod nadjazdom

      Odstrániť
    3. Áno, a koľko promile šoférov sa tam naozaj chodí otáčať ? :D :D :D Povedal by som, že nula.

      Skôr by som považoval prerušovanú čiaru za nešťastne predčasne ukončenú. Ešte pár metrov (koľko, 5m ??) naľavo od brány je prerušovaná, pretože oproti je tam -dnes už nepoužívaný- výjazd z bývalej Poľany.

      Odstrániť
    4. Vám pane kto dal vodičský preukaz keď hovoríte že je zakázané odbočovať do ľava ku škole v smere do mesta aj keď je tam plná čiara.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára